Omgeving

Paradis sur Lot

De omgeving

De villa is direct gelegen aan de rivier de Lot. Op de rivier zijn vrijwel alle watersporten mogelijk, zoals roeien, windsurfen, waterskiën, kanoën en suppen.

Prijzen Reserveren
×
Gelegen aan de Lot

Vakantie in Frankrijk

Gelegen aan de Lot

Zeker voor vissers is de Lot een waar paradijs, nachtvissen is toegestaan. Verder kan men in de directe omgeving wandelen, fietsen, paardrijden of golfen. Uniek voor Frankrijk is een fietspad direct achter de villa waarop je veilig naar alle nabij gelegen dorpen kan fietsen. ’s Morgens een stokbrood halen, of ’s avonds gaan eten in een van de vele restaurants die bereikbaar zijn per fiets.

Reserveren? Klik hier

Ontspannen vissen

Karpervissen aan De Lot

Ontspannen vissen aan de Lot

Lekker ontspannen in de omgeving

Lekker ontspannen

Activiteiten in de omgeving

De volgende activiteiten (max. 30 minuten per auto) zijn mogelijk in de nabije omgeving: Golf (Tombeboeuf 9 holes en Castelnaud 18 holes, met pro-shop en restaurant) wandelen, mountainbiken, paardrijden, watersport, (zweef)vliegen, tennis. Wilt u meer informatie over deze activiteiten voor u gaat reserveren? Neem contact op.

Neem contact op

Waterlelies

Paradis sur lot

Waterlelie kwekerij

De grootste waterlelie kwekerij van Europa bevindt zich in Le Temple sur Lot. U kunt daar naar toe lopen of fietsen en er is ook een lunch café.

Reserveer nu

Avondmarkt

Lekker ontspannen

Avondmarkt

Avondmarkt in Fongrave, aan de overkant van de rivier. Makkelijk te bereiken met het bootje. Elke donderdagavond in juli en augustus.

Neem contact op

Vakantiewoning

Gevestigd aan de Lot